Links

Association for Contextual Behavioral Science ACBS
Dette er den internationale hjemmeside for ACT - et interaktivt lærings- og forskningsmiljø, hvor man både som privat og professionel kan finde litteratur, debatter, info om nyeste forskning, finde en terapeut eller et kursus, finde videoer og undervisningsmateriale og meget mere. Det koster mindst én dollar at være med.
www.contextalpsychology.org

ACBS Denmark
Netværk for danske behandlere med interesse for ACT. En underafdeling under Association for Contextual Behavioral Science.
http://acbsdenmark.dk/

Facebook-gruppe for ACT
Gruppe for ACT-interesserede på Facebook. Her kan du stille spørgsmål, finde info om kurser i DK, finde en ACT-terapeut, blive en del af en professionelt netværk mm.
http://www.facebook.com/group.php?gid=49556812865

SAMARBEJDSPARTNERELina Guldbrandsen
LIna arbejder i Århus med ACT og kognitiv terapi, har speciale i misbrug og er en levende og legende psykolog.
http://www.linaguldbrandsen.dk/

Jakob AremArk
Filosof og yogalærer. Tilbyder kurser for private og professionelle med omdrejningspunkt i meditation, yogafilosofi og akidoteknikker.
http://aremark.dk/

RADIOPROGRAM PÅ P1 OM DEPRESSION
Indslag om depression i et kulturelt perspektiv og ACT med sociolog Anders Petersen og Louise Kronstrand Nielsen.
http://www.dr.dk/design/www/AudioMiniPlayer/miniplayer_window.html?test=0&mediaQid=1766483&ErrorCode=true&title=Apropos 23. 9 2010

HJEMMESIDEN FOR VORES BOG OM MINDFULNESS
Bogen "Mindfulness - en manual til træning af bevidst nærvær har jeg skrevet i samarbejde med Morten Hecksher og Jacob Piet. På bogens hjemmeside på Hans Reitzels Forlag kan du læse mere om bogen samt gratis høre eller hente guidede mindfulnessøvelser. Følgende meditationer ligger på siden: 1. Kropsscanningsmeditation 2. 3-minutters-meditation 3. Åndedrætsmeditation 4. Meditation med fokus på åndedræt og krop 5. Meditation med fokus på åndedræt, krop og lyde 6. Meditation med fokus på åndedræt krop, lyde og tanker 7. Yoga-instruktioner 8. Klokkelyd til uguidet meditation
http://www.mindfulness.hansreitzel.dk/


Om mig

Jeg er autoriseret psykolog og har arbejdet med terapi i 12 år. Min tilgang til terapi er integrativ, og ... Mere info