Terapi

Terapi er et rum, hvor vi sammen skaber rammer for tryghed og udvikling.
Gennem nærværende samtale, mindfulnessøvelser, ACT-øvelser på gulv finder vi frem til dine håb og drømme og finder veje til at bevæge dig i den retning, du ønsker.

Terapien tager udgangspunkt i dig og dit liv. Det kan være en konkret problemstilling, du ønsker hjælp til eller det kan være vanskeligheder i følelseslivet eller relationer som du ønsker at arbejde med.

Jeg tror på, at følelser - også de svære - er en del af menneskelivet og altid har/har haft en vigtig funktion. Vil du i terapi hos mig skal du derfor være villig til at arbejde dybdegående med dig selv og til at møde svære og måske "uacceptable" sider eller følelser i dig selv. Du skal også være klar til at arbejde udenfor terapirummet og måske foretage ændringer i dit liv og i dine relationer, hvis det er det der skal til.
Jeg har ikke "redskaber" til at kontrollere eller styre følelser men tror derimod på at den eneste kontrol vi kan opleve over følelser går gennem at møde disse rent og åbent - om end blot i et enkelt sekund.

En terapisession hos mig kan være en blanding af undervisning, meditationsøvelser, kropsøvelser, samtale mm. Vi finder den form, som hjælper dig frem ad.

PRIS
Individuel terapi: varer en time og koster aktuelt 950 kroner
Parterapi: varer halvanden time og koster 1500 kroner pr session.
Et stykke inde i forløbet kan det give mening at gå ned på sessioner af en times varighed, hvor efter parterapi (1 time) koster 1000 kroner.

Du er velkommen til at skrive en mail eller ringe og blive skrevet op til en tid.

Om mig

Jeg er autoriseret psykolog og har arbejdet med terapi i 12 år. Min tilgang til terapi er integrativ, og ... Mere info